Direct Contact?

0341 - 55 34 55

0 items - 0,00

Winkelmand

Close categories list

Over ESBE

Dirk Klaas Barwegen

Dirk Klaas Barwegen

Welkom op de website van ESBE Sportprijzen in Ermelo. Als familiebedrijf leggen wij ons al ruim 35 jaar toe op alles wat betrekking heeft op het gebied van sportprijzen, relatiegeschenken en graveerwerk. Onze hoge kwaliteit en snelle levertijd is standaard, ons maatwerk allerminst. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sportprijzen, graveerwerk en relatiegeschenken? Wilt u snelle service en uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Want of u nu één artikel wilt met een unieke tekst of 100 medailles met wisselende teksten, ESBE biedt u flexibiliteit. Voor ons graveerwerk maken wij gebruik van de modernste apparatuur en staan we garant voor een nauwkeurige afhandeling van uw order. ESBE Sportprijzen levert al jarenlang en naar volle tevredenheid aan verenigingen en bedrijven in de wijde omtrek en ook aan veel landelijke organisaties.

GROOT ASSORTIMENT
Aan onze website kunt u zien hoe uitgebreid ons assortiment is. Bekers; in alle soorten en maten. Medailles in vele modellen. Vaantjes en rozetten. Ook hebben wij artikelen om uw bestuursleden en jubilarissen in het zonnetje te zetten. Wij proberen het assortiment up to date te houden en er zijn regelmatig nieuwe bekers en standaards.

GRAVEERWERK
Wij beschikken over diverse graveermachines, een hand graveermachine en diverse computergestuurde graveermachines. Voor (vrijwel) al uw graveerwerk kunt u bij ons terecht.

GEMAKKELIJK BETALEN via iDEAL – PINNEN – CONTANT
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Het gemakkelijkste is natuurlijk betalen via Ideal. Ook kunt u de bestelling laten betalen door uw penningmeester of sponsor, u vult dan in dat u voor vooruitbetaling kiest, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk via de mail een orderbevestiging annex factuur die u kunt indienen bij degene die de betaling moet verrichten. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. Onze gegevens zijn:

ESBE SPORTPRIJZEN te Ermelo

Rabobank IBAN NL28 RABO 0317 7440 03     BIC RABONL2U 

ING bank IBAN NL13 INGB 0001 1504 97     BIC INGBNL2A 

Copyright © 2012 ESBE Sportprijzen. All rights reserved.